„Reformă” a la PSD: Bădălău înlocuit cu finul său în conducerea interimară a partidului

Niculae Bădălău a anunţat, miercuri în CEx, că se retrage de la conducerea interimară a partidului, au declarat surse politice citate de Mediafax. Bădălău deţinea funcţia de membru în conducerea colectivă interimară – Regiunea Sud.

Acesta va fi înlocuit de Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, finul lui Bădălău, potrivit surselor citate.

Înaintea şedinţei Comitetului Executiv, Niculae Bădălău a afirmat că îşi cere din nou scuze faţă de românii care sunt plecaţi la muncă în străinătate şi că regretă contextul şi formularea „total nefericite”. Liderul PSD Giurgiu a precizat că va respecta decizia pe care o vor lua în CEx colegii săi în ceea ce îl priveşte.

Social-democratul a adăugat că va accepta decizia colegilor din CEx în legătură cu o posibilă sancţionare a sa.

„Asta am avut să vă spun şi încă o dată îmi cer scuze. Respect decizia colegilor din CEx şi o voi accepta”, a conchis Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

Mai mulţi lideri social-democraţi au reacţionat pe reţelele sociale şi s-au delimitat de declaraţia liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenţia membrilor PSD că partidul e în reconstrucţie, iar astfel de afirmaţii nu pot fi tolerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *