Călugăr De la Muntele Athos, Condamnat Pentru Că Era Beat Mort La Volan!

Un călugăr român de la Muntele Athos a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu suspendare pentru conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În plus, Constantin Teleman, originar din localitatea Costuleni, călugăr la Mânăstirea Vatopedu de la Muntele Athoscă, care a condus băut în Iași și a fost prins după o urmărire ca în filme, nu se mai poate întoarce pentru moment să slujească în Grecia, întrucât are interdicția de a părăsi țara. Magistrații Judecătoriei Răducăneni l-a condamnat pe călugărul în vârstă de 44 de ani fiind găsit vinovat de refuz de prelevare probe biologice.

Călugărul a contestat interdicțiile stabilite prin condamnare. Constantin Teleman a încheiat cu procurorii un acord de recunoaştere a vinovăţiei. Din document reiese că, pe 12 ianuarie 2018, călugărul a băut la un bar din localitatea Răducăneni și apoi s-a urcat la volan. Îmbrăcat în straie monahale, șoferul a fost oprit de poliție după o urmărire ca în filme.

Teleman a fost somat să oprească, însă a continuat să conducă până în județul Vaslui. După ce a fost oprit, călugărul le-a spus agenților că nu el a condus mașina, „ci Dumnezeu’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *