Când s-a văzut pe făraș, ministrul Andrușca iese la atac. Demască șobolănelile din politică!

Ministrul Economiei, Dan Andrușcă, unul dintre cei mai slabi din Guvernul Dăncilă, iese la atac pe rețelele de socializare prin comunicate scrise de PR. Andrușca vorbește despre zone gri și amenință cu instanțele de judecată.

„În spaţiul public au apărut, şi sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri şi reprezintă diverse grupuri de interese. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea şi demnitatea, inclusiv în instanţa de judecată, împotriva tuturor celor care abuzează de decenţa mea şi folosesc tot felul de injurii”, precizează ministrul Economei, Dănuț Andrușca, pe pagina de Facebook.

Andrușca crede că totul i se trage de la moțiunea de cenzură când în plenul Camerei ar fi acuzat de șobolănii unii colegi de partid.

„Când am vorbit în plenul Camerei Deputaţilor despre ‘şobolăneli’ exact la acest tip de atacuri mă refeream. Poate este coincidenţă că tot acest spectacol a început exact după ce am demascat, luni, acest mod de a face politică. E clar că am deranjat pe cineva, sau pe mai mulţi. Repet, sunt un om bine-crescut şi cu frică de Dumnezeu, dar asta nu înseamnă că voi tolera la nesfârşit toate insultele din spaţiul public care se vehiculează la persoana mea. Nu spun asta ca o ameninţare, ci ca o avertizare!”, mai arată Andruşcă.

Andrușca încearcă să intre în grațiile lui Liviu Dragnea și crede că atacurile la adresa lui vin pe fondul susținerii liderului PSD.

„Spre deosebire de cei care le-au comandat şi le execută, eu sunt şi voi rămâne un jucător de echipă. La final, o concluzie: nu mă voi lăsa intimidat de reprezentanţii acestor grupuri de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista (că tot este această sintagmă la modă prin România)”, susţine ministrul Economiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *