Carmen Iohannis, citată, din nou, la Parchet, în ianuarie

Carmen Iohannis, soția președintelui României, Klaus Iohannis, va fi citată, în această lună, pentru a treia oară, în calitate de martor, la Parchet, potrivit antena3.ro.

La primele două apeluri, soția președintelui nu s-a prezentat. Potrivit antena3.ro, Ion Șandru, procurorul numit recent ca adjunct al secției de urmărire penală în locul lui Cristi Lazăr, este cel care se va ocupa de dosarul în care a fost citată Carmen Iohannis, și le-a mărturisit colegilor săi că în ianuarie intenționează să o citeze din nou.

Carmen Iohannis a fost citată într-un dosar deschis ca urmare a unui denunţ în legătură sumele de bani obţinute din închirierea unui imobil, dosar deschis în urma unui denunţ depus de SC Jurindex Media SRL, societatea care administrează site-ul Lumeajustitiei.ro. În denunţul se arată că familia Iohannis a refuzat să restituie statului suma de 320.000 de euro, bani proveniţi din închirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobândit nelegal și cu privire la care, în noiembrie 2015, Curtea de Apel Braşov a decis anularea contractului de vânzare-cumpărare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *