Casa Albă intenţionează să adopte sancţiuni suplimentare împotriva Rusiei

Noi sancțiuni ale SUA față de Rusia. Articol preluat de pe site-ul www.agerpres.ro

Casa Albă intenţionează să adopte sancţiuni suplimentare împotriva Rusiei, au anunţat miercuri înalţi responsabili ai Administraţiei Trump, respingând acuzaţiile de „indulgenţă” la adresa Moscovei, informează joi AFP.

Congresul american s-a pronunţat deja pentru sancţiuni împotriva Rusiei, acuzată de americani de amestec în alegerile prezidenţiale din 2016. Însă la 30 ianuarie, Trezoreria americană s-a rezumat la publicarea unei liste cu 200 de responsabili ruşi, fără a anunţa măsuri punitive imediate.

Exprimându-se sub acoperirea anonimatului, înalţii oficiali ai Administraţiei Trump au explicat că a fost înfiinţat „un grup de lucru” pentru a preveni orice nouă ingerinţă în alegerile parlamentare din toamnă. Iar în prezent se lucrează la introducerea de sancţiuni legate de acţiunile de destabilizare a sistemului electoral american imputate Moscovei în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, care l-a adus pe Donald Trump la Casa Albă.

Continuarea articolului la adresa www.agerpres.ro/politica-externa/2018/02/22/casa-alba-intentioneaza-sa-adopte-sanctiuni-suplimentare-impotriva-rusiei–59834

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *