Caz șocant în zona Caracal: Șoferul unui microbuz școlar hărțuia sexual elevele pe care le transporta

 Caracal, orașul din care Alexandra Măceșanu a sunat de trei ori la 112, cerând ajutor pentru a scăpa din mâinile lui Gheorghe Dincă, cel care o răpise și o violase și care, până la urmă, se pare că a și ucis-o, este, din nou, vizat, în cazul unei agresiuni sexuale a unor minore.

Șoferul unui microbuz şcolar este acuzat că ar fi agresat sexual patru eleve, iar una dintre victime a povestit mamei sale coșmarul prin care a trecut. Teribil este faptul că procurorii l-au declarat nevinovat, deși copilele au dat declarații în care au povestit, cu lux de amănunte, ce le-a făcut bărbatul de 62 de ani. Mai mult, în cazul uneia dintre minore există și o expertiză psihologică ce spune, clar, că aceasta a fost abuzată.

Mai mult, unul dintre martori susţine că poliţiştii i-au schimbat declaraţia – și ar fi vorba chiar de unul din agenţii învinuiţi în cazul nepoatei lui Alexandru Cumpănașu.

“S-a întâmplat şi-n microbuz, îi punea mâna pe picior şi pe sân. I-a zis că dacă are prieten, fetiţa a spus că nu are. La care el i-a spus că o învaţă el să iubească. Altei fetiţe, mai mare decât fetiţa mea cu un an, tot aşa, în microbuz, i-a pus mâna, a pipăit-o”, a declarat mama victimei, potrivit Observator.tv.

În declaraţiile fetelor apar detalii tulburătoare: “Mi-a pus mâna pe picior şi uneori m-a şi deschis la pantaloni, atingându-mă în zonele intime şi atunci eu îl loveam cu palmele şi fugeam speriată acasă”. Femeia a mai mărturisit că a fost nevoită să sune la 112 pentru a înregistra plângerea pentru că poliţiştii de la secţie nu au luat-o în serios. În motivarea procurorului de caz apare însă, chiar pe prima pagină, că, de fapt, poliţiştii s-au autosesizat.

“Sun eu la el, îl sun sâmbătă, îl sun luni, mă amână pentru miercuri şi după aia scrie în dosar că el s-a sesizat singur”, a mai spus mama copilei, potrivit sursei citate.

Primarul a decis ca bărbatul acuzat că a agresat mai multe eleve să nu mai conducă microbuzul şcolar. Deocamdată, însă,  nu îl poate concedia, pentru că nu are motiv, deoarece procurorii l-au declarat nevinovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *