Ce a declarat mama fetiţei găsită moartă în Capitală

Mama fetiței al cărei cadavru a fost găsit ascuns într-o canapea dintr-un apartament din cartierul Berceni, din Capitală, a fost audiată prin sistem video în Spania, de anchetatorii români.

Prinsă de poliția din regiune chiar la locul de muncă și arestată imediat, femeia a mărturisit că nu ea și-a omorât fiica. În schimb, concubinul ei este căutat acum în toată Europa. Surse spun că acesta ar fi fost localizat tot în Spania.

Între timp, concluziile medicilor legiști șochează. Ei au stabilit că minora a avut parte de un sfârșit violent.

Ilie Marcel Șerbuc este principalul suspect în cazul crimei din Sectorul 4. Iubita lui, Simona Monica Iftimovici, este chiar mama fetiței de 12 ani. Amândoi au închiriat apartamentul groazei din Sectorul 4, unde a fost găsit fără suflare trupul fetiței.

Anamaria Constantin era copilul Monicăi. Testele ADN au confirmat cea mai sumbră bănuială a rudelor.

„La data de 6.06 2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac de plastic în lada canapelei unei locuințe din municipiul București, sectorul 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

După ce au fost la INML, tatăl fetiței, unchiul și bunica, au dat declarații la poliție. Aici au aflat că Anamaria a murit în chinuri groaznice.

Tatăl, cel care o avea în custodie, nici nu a mai putut să vorbească. Din aprilie nu mai știa nimic despre Anamaria. Bunica ei a fost cea care a vorbit ultima dată cu mama fetiței, pe 17 aprilie. Ana, mama ei și iubitul acesteia petrecuseră împreună sărbătorile Pascale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *