Ce a discutat Dragnea cu Tsipras, Borisov și Vucic?

Șeful PSD și președinte al Camerei Deputaților,  Liviu Dragnea, a avut, vineri, la Parlament, întâlniri bilaterale cu premierul Bulgariei,  Boiko Borisov, prețedintele Serbiei, Aleksandar Vučić, și premierul Greciei, Alexis Tsipras, discuțiile vizând dezvoltarea cooperării regionale.

Dragnea a purtat discuția cu Tsipras în biroul său de la Camera Deputaților șia vizat elemente de interes comun din sfera de cooperare bilaterală, atingând toate domeniile majore cu potenţial de dezvoltare – economic, cultural, energetic şi transporturi, precum şi de pe agenda regională şi cea europeană, potrivit unui comunicat de presă al Camerei Deputaților.

Totodată, Dragnea a postat pe Twitter mesaje după întâlnirile pe care le-a avut și cu premierii Serbiei și Bulgarie.

„Avem o cooperare regională puternică. Am avut discuții excelente cu prietenul meu Vučić, în București. Lucrând împreună vom realiza lucruri mărețe pentru dezvoltarea regiunii”, a scris Liviu Dragnea pe contul de Twitter, după întrevederea cu președintele Serbiei, Aleksandar Vučić.

„România și Bulgaria nu sunt doar buni vecini dar și buni prieteni. Am vorbit astăzi, la București cu dragul meu Boiko Borisov despre colaborarea regională între România și Bulgaria. Împreună suntem mai puternici!”, precizează liderul PSD, într-un mesaj postat pe Twitter, după întâlnirea cu premierul bulgar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *