Ce consecințe ar putea suporta Ninel Peia după ce s-a dat … dispărut

Prezidențiabilul Ninel Peia a pus pe jar peste 150 de polițiști și ofițeri SPP, după ce a dispărut, miercuri seară, din hotelul din Cluj unde era cazat. După căutări asidue, Ninel Peia a fost dăsit la Mănăstirea Putna, unde se dusese să se…reculeagă, potrivit observator.ro.

Miercuri seară, Ninel Peia a fost lăsat de escorta SPP la un hotel din Cluj Napoca. Urma ca în 12 ore să fie preluat, din nou, de ofiţeri. Doar că nu a mai fost găsit. La ora 1 şi 17 minute, Peia  a fost văzut pe camere de supraveghere ale hotelului. Era îmbrăcat în costum, s-a urcat într-o mașină parcată lângă hotel și a plecat, fără a anunța pe nimeni. La ora opt dimineața, SPP, văzând că Peia nu este la hotel și are și telefonul închis, a alertat poliția. După zeci de ore de căutări, prezidențiabilul a fost găsit. Uimitor este că familia nu s-a arătat îngrijorată de dispariția acestuia, iar soția le-a spus polițiștilor: „Nu vă faceţi griji. A mai dispărut”.

După peste 30 de ore de căutări, Peia a fost găsit, la aproape 300 de kilometri distanţă.

Potrivit legii, candidații la funcția de președinte al României, care participă la turul întâi al alegerilor, beneficiază de protecţia a doi angajaţi SPP, însă doar pe timpul desfăşurării activităţilor electorale.

La finalizarea anchetei, bărbatul căutat de 150 de poliţişti şi ofiţeri SPP ar putea plăti cheltuielile judiciare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *