Ce decizie ia Dăncilă pentru Transporturi și Dezvoltare! Ședință de URGENȚĂ

Astăzi are loc prima şedinţă de Guvern, după ce preşedintele Klaus Iohannis a refuzat, pentru a doua oară, miniştrii propuşi de PSD. Este, de asemenea, prima întâlnire a cabinetului condus de Viorica Dăncilă după decizia Curţii Constituţionale, care a declarat ilegale protocolalele secrete încheiate de Parchetul General şi SRI.

În cazul noului refuz al președintelui Klaus Iohannis de a accepta nominlizările PSD pentru fotoliile vacante din Guvern, Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, premierul Viorica Dăncilă a afirmat, marți, într-o emisiune TV, că gestul șefului statului ar influența viața a 500 de milioane de cetățeni europeni.

„Preşedintele trebuie să înţeleagă că deciziile şi modul în care sunt gestionate aceste dosare, modul în care reuşim să avem consens pe dosarele importante legate de cele două domenii, Transporturi şi Dezvoltare Regională, influenţează viaţa a peste 500 de milioane de cetăţeni”, a afirmat Dăncilă, la un post TV.

Înainte de ședința de Guvern, premierul Viorica Dăncilă a avut o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, abia întors din concediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *