Ce  făcuși, Margherito? Fiica  Clejanilor neagă că ar fi fost sub influența drogurilor, sâmbătă dimineață, când a  produs un accident rutier, deși   testul polițiștilor a  ieșit pozitiv

Margherita de la Clejani, fiica lăutarilor Viorica și Ioniță de la Clejani, a ieșit de la Poliție, unde a fost audiată, sâmbătă la prânz, după ce sâmbătă dimineață a  produs  un accident rutier,intrând într-o mașină care se afla parcată. Tânăra a fost  însoțită de  tatăl ei la audieri,  iar la ieșire a negat că a consumat droguri, deși Poliția a confirmat oficial acest lucru.

„Toate bune și frumoase. Nu înțeleg de ce teste vorbim. Ce teste. Alcool test nu există, droguri nu există. S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Ce e cu aberațiile astea, ca mie nu îmi plac. Nu am de ce să am dosar penal. Alcool nu mi-a ieșit, droguri nu mi-a ieșit. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, doar de la Hollywood” a declarat Margherita.

Totuși, polițiștii de la Brigada Rutieră, ajunși la locul accidentului, după ce martorii au sunat la 112, au  testat-o pe  Margherita  cu aparatul  DrugTest, iar rezultat a fost pozitiv, așa că, potrivit România TV, oamenii legii au stabilit că aceasta a consumat substanțe halucinogene.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *