Cel mai cunoscut comentator de snooker din România a decedat

 

Fostul soț al prezentatoarei Tv Raluca Moianu, medicul stomatolog Marius „Mario” Ancuţa, a decedat la vârsta de 50 de ani, răpus de cancer. El era cel mai cunoscut prezentator de snooker din România, fiind deţinătorul premiului Cristian Ţopescu, la premiile TV Mania.

Marius și Raluca au împreună o fetiță, Maria Ilinca, și divorțaseră în 2013, după 15 ani de căsătorie, la scurt timp după ce prezentatoarea tv îl înșelase cu un coleg de breaslă. Însă, de ceva vreme se mutaseră din nou împreună.

Decesul său a fost anunțat printr-o scrisoare emoţionantă din partea Eurosport.

„Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtăşit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriţii noştri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristeţea care a cuprins întreaga echipă Eurosport. Marius ‘Mario’ Ancuţa, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viaţă.

Noi, toţi colegii, şi sperăm ca şi voi, prietenii noştri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna şi suntem alături de Raluca, Mara şi de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ţi găseşti liniştea, poate la o discuţie amicală cu Paul Hunter! – Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România”, a scris Eurosport pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.