Ceușescu trăiește în Vrancea codusă de Oprișan: Înainte de vizita lui Dăncilă la maternitatea Focșani au fost aduse pături și perne noi, care apoi au fost luate

Tatăl unui bebeluș născut la Spitalul Județean „Sfântul Pantelimon” din Focșani, unde Viorica Dăncilă și Sorina Pintea au mers duminică și au făcut poze cu nou-născuții, spune că înainte de vizita premierului demis și a ministrului Sănătății mamele au primit perne și pături noi, iar după vizită acestea au fost luate.

Premierul demis Viorica Dăncilă și ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea apar în fotografii în secția de Neonatologie și Pediatrie ale Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani ținând în brațe nou-născuții din secție. Cele două sunt îmbrăcate cu halat și papuci de unică folosință, dar mai mulți utilizatori de pe Facebook au reclamat că nu ar fi trebuit să fie lăsate să ia în brațe bebelușii după ce ar fi venit direct de pe stradă.

Tatăl unui bebeluș a scris pe Facebook, citat de Hotnews, că înainte de a sosi Dăncilă și Pintea mamele au primit pături și perne noi, care au fost luate înapoi după ce acestea au plecat, scrie Mediafax. „Soția mea este, de ieri, în spital, cu copilul, au avut pături noi, perne, până a venit Viorica (Viorica Dăncilă – n.r.), după care le-au luat tot”, a scris tatăl unui bebeluș, care apoi și-a șters comentariul.

Și medicii sunt acuzați de lipsă de responsabilitate pentru că au permis accesul în Secția de Neonatologie.

„Tăticilor nu li se dă voie nici până la ușa salonului, iar ăștia au intrat în haită prin tot spitalul”, a scris o femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *