CEx PSD. Dăncilă, bate cu PUMNUL în masă: Nu schimbăm sub nicio formă data congresului!

Premierul Viorica Dăncilă, mesaj ferm privind congresul PSD pentru alegerea unui nou președinte al partidului. Astăzi, premierul Dăncilă a declarat că PSD nu va amâna congresul stabilit să aibă loc pentru data de 29 iunie.
„Categoric Nu. S-a luat o decizie în CEX, deciziile luate sunt prin vot. Ele nu se modifică. Un partid care se respectă nu se răzgândește peste noapte”, a declarat Viorica Dăncilă.

Și președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sustine organizarea unui congres extraordinar, care sa modifice mai intai statutul partidului.

„Un congres extraordinar nu il putem ocoli decat daca dorim sa lucram pe baza aceluiasi statut, dar majoritatea colegilor s-au pronuntat pentru modificarea statutului”, le-a spus Buzatu jurnalistilor, inainte de intrarea la sedinta CEx.

Paul Stanescu a venit insotit de Niculae Badalau, cel care si-ar dori sa fie viitorul secretar general al PSD, in timp ce Marian Oprisan ar ocupa functia de presedinte executiv. Badalau ar urma sa preia functia de la Rodica Nassar, care a devenit secretar general interimar dupa ce Codrin Stefanescu a fost inlaturat din functie odata cu incarcerarea lui Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *