Chirurg din Târgu Jiu, săltat pentru luare de mită. Medicul se ruga zilnic la Dumnezeu să-i dea noroc de șpagă!

Un chirurg de la  Spitalul Judeţean Târgu Jiu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de  luare de mită. Procurorii au găsit, la percheziția din cabinetul acestuia, suma de  710.000 de lei şi diferite bunuri. Potrivit procurorilor, în doar zece zile, medicul a primit bani de la nouă persoane. Medicul se ruga zilnic să primească bani mulţi şi să fie ferit de procurori.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunaşul Gorj, Cristina Ciobanu, a anunţat, joi, că un medic chirurg din cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de mai multe infracţiuni de luare de mită.

”Până în prezent s-au probat în cauză 13 infracţiuni de luare de mită. Iniţial au existat patru martori denunţători care au afirmat că medicul condiţionează actul medical de primirea unor sume de bani”, a afirmat Cristina Ciobanu, potrivit pandurul.ro.

Potrivit acesteia, în perioada 6-16 iunie, medicul a primit bani şi bunuri de la nouă persoane

”Urmează să fie evaluat materialul probatoriu administrat ulterior datei de 16 iunie, până astăzi, când s-a efectuat percheziţia domiciliară la cabinetul medical din spital”, a mai precizat sursa citată.

Acesta a explicat că, într-un dulap din lemn din cabinetul medicului din spital s-au găsit 710.000 de lei – în lei şi valută – dar şi băuturi, parfumuri, ţigări şi cafea.

Procurorul citat a ecplcat că medicul nu erea o anumită sumă de bani, dar se arăta nemulţumit dacă primea sume prea mici.

Chirurgul  reținut este Gheorghe Neaţă și, potrivit interceptărilor existente la dosar, se ruga în fiecare zi să primească bani mulţi şi să fie ferit de procurori.

Sursa foto: pandurul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *