Chirurg mort de inimă rea când a auzit că a fost condamnat

Curtea de Apel Piteşti l-a condamnat ieri pe medicul vâlcean Constantin Ploscaru pentru tentativă de omor, după ce acesta şi-a înjughiat cu un bisturiu un coleg de serviciu. După aflarea sentinţei definitive, acesta a decis să aştepte să fie încătuşat la casa de vacanţă de la poalele Munţilor Cozia, departe de ochii familiei. Numai că poliţiştii l-au găsit mort.

Un binecunoscut chirurg vâlcean a fost descoperit ieri seară mort în casa de vacanţă din comuna Berislăveşti. A ajuns aici după ce tot ieri a primit vestea că a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare de Curtea de Apel Piteşti.

„Constantin Ploscaru şi persoana vătămată B.E. (ambii medici chirurgi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea) a avut loc un conflict spontan în blocul operator – chirurgie, moment în care inculpatul Ploscaru Constantin, având în mână un bisturiu, i-a produs victimei o plagă în regiunea cervicală antero-laterală stânga, cauzându-i secţiunea muşchiului sterno-cleido-mastoidian şi leziune jugulară externă”, se arata în comunicatul procurorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *