Cîmpeanu recunoaște că există divergențe între el și Voiculescu și dă de înțeles că acesta ar pricepe mai greu: “Pot să încerc în continuare, cu perseverență, să îi explic același lucru”

 

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a explicat, marți seara, la Dgi 24, că există divergențe între el și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, mai ales că s-au și  contrat, public, de mai multe ori pe chestiuni care privesc siguranța în școli.

„Avem deseori opinii divergente, dar întotdeauna sunt discuții civilizate, bazate pe argumente. Nu am de ce să fiu nemulțumit. Nu pot să fiu nemulțumit că cineva nu e de acord cu mine”, a spus Cîmpeanu.

Acesta a precizat că tot ce poate face este să fie mai perseverent. Mai mult, în mod voalat, Cîmpeanu dă de înțeles că Voiculescu ar pricepe mai greu.

„Pot să încerc în continuare, cu perseverență, să îi explic același lucru, în alte feluri, ca să pot să argumentez punctul de vedere”, a mai spus ministrul Educației.

Despre vacanța prelungită, Cîmpeanu a spus că a fost asumată de Ministerul Educației și nu a fost impusă de Ministerul Sănătății.

Cei doi miniștri au avut, deseori, opinii contrare în ceea ce privește închiderea sau deschiderea școlilor în anumite localități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *