Ciolacu, scos  din pepeni de zvonul lansat de Violeta  Alexandru, cum că PSD nu ar mai susține-o pe Firea: “Este doar o mincinoasă care dezinformează”

Șeful  interimar al PSD,Marcel Ciolacu, a  văzut  negru  în fața ochilor  și a  ieșit  la atac,  după  ce ministrul Muncii,Violeta Alexandru, a susţinut că social-democraţii ar căuta alt candidat la Primăria Capitalei în locul Gabrielei Firea. Nici  mai  mult, nici mai puțin, el  spune că Violeta  Alexandru “este  doar o mincinoasă”.

„Candidatul PSD la Primăria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va câștiga aceste alegeri și are toată susținerea mea și a partidului.

Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creșterea pensiilor și mărirea alocațiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!”, a scris  Ciolacu pe Facebook.

Asta  după  ce  Violeta Alexandru a publicat pe Facebook o imagine cu un chestionar dintr-un sondaj al PSD. În locul Gabrielei Firea, variantele pentru Primăria Capitalei ,din partea PSD, erau Cozmin Guşă, Vasile Dîncu şi Robert Negoiţă.

„Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraș să testeze alți candidați #problemegabi? Cu ea sau fără ea, Bucureștiul scapă de PSD la toamnă”, a scris ministrul Muncii, Violeta  Alexandru, la postarea  cu pricina.

chestionarul publicat de Violeta Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *