Ciolacu vrea  să agite apele și lansează  ideea că Orban  va  mări CASS  pentru a acoperi “tunurile” din timpul pandemiei

Șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a  făcut, luni, o postare pe Facebook, în care vrea s agite  apele  și  lansează ideea  că premierul Ludovic Orban vrea să acopere ”tunurile” date de liberali în timpul pandemiei și de aceea vor crește CASS-ul.

”Orban vrea să acopere tunurile din sănătate date pe pandemie din buzunarul românilor!

După ce au sifonat sute de milioane de euro prin firmele de casă, liberalii au nerușinarea să spună acum că românii trebuie să plătească mai mult pentru asigurările de sănătate.

Încercați altceva: nu mai furați! Și veți avea bani pentru sistemul de sănătate! Nu transferați tot pe români povara hoțiilor voastre! Nu a fost de ajuns că i-ați cocoșat cu amenzi?! Și că nu măriți pensiile și alocațiile?! Acum mai și băgați mâna până la cot în salariile oamenilor?!

Aceasta este dubla măsură liberală: vor creșterea CASS, dar critică inițiativa PSD de impozitare progresivă care ar mai tăia din averile imense ale prietenilor PNL și ar aduce mai mulți bani în buzunarele oamenilor!”, a scris  Ciolacu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *