Cioloș dezminte zvonurile despre divorț

 

Fostul prim ministru al României, Dacian Cioloș, dezminte vehement zvonul că ar divorța și amenință cu tribunalul pe cei care continuă să-l propage.

Cioloș consideră că astfel de zvonuri sunt născute doar din dorința de a-l intimida în demersurile sale politice și  le transmite celor care îi sunt alături „să nu se lase manipulaţi de jocurile unor oameni speriaţi că îşi pierd statutul, privilegiile şi influenţa”.

„Am râs, ca orice om normal la cap când am auzit că vocile din capul comunicatorilor PSD/ALDE au “descoperit” că sunt fiul vitreg al lui Soros. Am crezut că e greu să mi se mai inventeze calomnii asemănătoare, că limita dezinformării a fost atinsă. Se pare că m-am înşelat. De câteva zile aflu că divorţez, că de fapt sunt versiunea mai latină a lui James Bond cu parfum franţuzesc şi alte bazaconii şi fantezii. Toate sunt minciuni. Profit de ocazie să le amintesc celor care continuă să le promoveze ca ne vom vedea în instanţă, pentru a le combate”, a scris Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.