Cioloş, mesaj de Anul Nou: 2021 a fost un an în care de multe ori am ales bine, în alte situaţii am ales prost

Preşedintele USR Dacian Cioloş a transmis, vineri, un mesaj de noul an, în care afirmă că are în continuare o datorie faţă de cei care şi-au pus şi îşi pun speranţele în ei. ”Anul 2021 a fost un an greu, cu multe decizii complicate”, afirmă liderul USR, el precizând că ”de multe ori au ales bine, iar în alte situaţii au ales prost”, dar îşi asumă toate aceste alegeri.

”Avem în continuare o datorie faţă de cei care şi-au pus şi îşi pun speranţele în noi, dar şi faţă de noi înşine. Datoria de a continua lucrurile începute. De a îi asculta pe oameni şi de a identifica împreună cu ei soluţii”, spune preşedintele USR.

Dacian Cioloş mai afirmă că are ”datoria de a-i inspira şi mobiliza prin faptele noastre, prin verticalitatea noastră, prin onestitate, bun-simţ, perseverenţă şi viziune”. ”La mulţi ani, 2022!”, transmite Cioloş.

Preşedintele USR afirmă că 2021 a găsit USR la guvernare şi au căutat soluţii pentru a duce România pe drumul cel bun.

”Am văzut, însă, în plină guvernare, cât de departe sunt celelalte partide de viziunea reformatoare pe care o pusaesem în programul de guvernare”, spune liderul USR Dacian Cioloş.

El afirmă că este ”normal şi necesar să facă propria analiză critică, pentru a putea contura o adevărată viziune a întregului context spcial şi politic în care trăim”, unul greu, marcat de o nemulţumire profundă faţă de politicieni şi guvernanţi, şi marcat de curentele extremiste şi antieuropene, la un nivel nemaiîntâlnit în România, iar lucrul acesta trebuie ăs ne ridice semne de întrebare.

”acest moment trebuie să ne responsabilizeze ca partid, ca oameni de cuvânt, ca cetăţeni activi care am intrat în politică şi am ales să punem umărul la modernizarea României”, mai spune Dacian Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *