Cioloș, referindu-se la PSD-ALDE: Li s-au cam înmuiat picioarele!

 

 

Într-o postare de Facebook, Dacian Cioloș susține că  presiunea publică tot mai crescută a avut drept consecință faptul că celor din PSD-ALDE „li s-au cam înmuiat picioarele”.Cioloș se referea șa faptul că liderii acestor formațiuni politice au declarat, recent, că nu va exista o ordonanță de urgență pentru modificarea Codului Penal.

„După condamnarea lui Liviu Dragnea, majoritatea PSD-ALDE amenința furios și cu disperare că va modifica repede codurile penale prin Ordonanță de Urgență.

Între timp dorința lor de a merge “până la capăt” s-a ciocnit de reacția fermă a cetățenilor.

După ce presiunea publică a crescut pare că li s-au cam înmuiat picioarele și sunt pe cale să renunțe la ideea unei OUG dar și la cea a asumării răspunderii guvernului în parlament pentru aceste modificări.
Asta arată că mobilizarea publică nu e în zadar și că puterea actuală continuă să se teamă de reacția străzii, a cetățenilor care nu sunt de acord cu furtul și legile trecute pe repede-înainte cu consecințe grave.

Pe termen mediu însă, România nu poate fi condusă de o majoritate politică ce stă la pândă pentru a-și trece legile în propriul interes în loc să guverneze pentru interesul general al românilor.
Acest guvern trebuie să plece iar apoi trebuie să ne gândim la organizarea alegerilor anticipate”, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *