Circ total în Primăria lui Firea. Consilierii se ceartă între ei cine este lider

Războiul din Consiliul General al Primăriei Capitalei bubuie, iar consilierii generali ai PSD se războiesc pe față. Honorius Circa, lider al consilierilor PSD, susține că Orlando Culea a fost vremelnic doar președinte de ședință, iar atacurile acestuia la adresa Gabrielei Firea vin din partea unor oameni nemulțumiți că nu le-au ieșit afacerile în Consiliu, scrie stiripesurse.ro

”Am aflat din presa ca un coleg de-al nostru consilier general, pe numele lui Culea Orlando, se proclama liderul grupului consilierilor PSD din consiliul general, tot atat de fraudulos cum s-a auto-proclamat si presedintele Consiliului General, el nefiind decat presedintele DE SEDINTA al Consiliului, calitate care se poate schimba din 3 in 3 luni, asa cum prevede legea, dar Dl Culea a fost favorizat de Doamna Primar General 2 ani de zile. Cum zice romanul : Doamna Firea a crescut sarpele la san. Dupa ce nu a mai fost presedinte DE SEDINTA, pentru ca venea randul colegilor de la ALDE sa vina cu aceasta pozitie, dar si pentru ca Dl Culea a propus cu de la sine putere un amendament care aducea prejudicii de milioane de euro Bugetului Primariei Capitalei – actiune pentru care s-a depus si plangere penala -, Dl Culea si-a gasit vocatia de contestatar : daca nu mai este mare sef fraudulos, nu-i mai place nici primarul general care l-a sustinut doi ani de zile, nu-i mai place nici viceprimarul, nu se mai regaseste nici in grupul consilierilor PSD.

Si, agramat, a inceput sa scrie tot felul de declaratii pt demiterea oricui ii zararniceste telurile de profit. Daca tot este pus pe revolutie in Consiliul General, eu – adevaratul lider al grupului PSD-, desemnat de colegii mei -, ii recomand o revolutie a bunului simt. Si sa nu uite ca intotdeauna cei interesati iubesc tradarea dar nu-i inghit pe tradatori.

Bucurestenilor le garantam ca vom fi in continuare profesionisti si seriosi, alaturi de colegii de la ALDE, si vom vota toate proiectele care imbunatatesc viata lor.

Vom depasi cu bine si aceasta perioada : se face curatenie, ceea ce nu poate fi decat benefic. Vom mai scapa de un om fara coloana vertebrala.”, a declarat Honorius Circa, pentru stiripesurse.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *