Circulația oprită pe Kiseleff. O mașină de poliție, dintr-o coloană oficială, implicată într-un accident

Joi seara, pe Șoseaua Kiseleff, din Capitală, circulația a fost oprită,   în urma unui accident în care a fost implicată o mașină de poliție dintr-o coloană oficială.

„In jurul orei 19.20, prin apel 112 Brigada Rutiera a fost sesizată cu privire la producerea unui accident care a avut loc pe sos Kiseleff, segmentul cuprins între Piata Presei și str. Primo Nebiolo. Din accidentul rutier a rezultat rănirea unei persoane care a fost transportata la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale. Din primele date s-a stabilit ca persoana este rănită ușor. Autoturismul aparține Poliției Române și se afla în misiune însoțind o coloana oficială străină, aflată în București cu prilejul unor lucrări sub egida Presedentiei. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat de presă al Brigăzii Rutiere.

În urma cercetărilor se va stabili cauza și condițiile producerii accidentului. Traficul rutier este întrerupt, pe ambele sensuri, dinspre Piața Presei către Arcul de Triumf.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *