Cîţu a pus gând rău sindicaliştilor-şmecheri: Să vedem cum îi putem da afară!

Premierul Florin Cîțu a explicat că înaintea primei rectificări bugetare, dacă aceasta nu va fi perfectă, atunci va discuta cu fiecare ministru pentru a vedea cauzele. Cîțu a ținut să reitereze faptul că doar el este cel care ia decizia de a remania un ministru și nu are nevoie de acordul coaliției.

„Nu se discută remanieri, în acest moment, în Guvernul României. Dar, ipotetic, dacă va fi cazul Constituția este foarte clară cine face propunerea și cine acceptă.”, a spus Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu e deranjat de conducerile sindicatelor din România și spune că oamenii aflați în fruntea lor de peste 30 de ani de zile trebuie să fie schimbați din funcții cu orice preț.

„În 2021 nu vor exista creșteri salariale fiindcă e criză economică. În sectorul privat există oameni, care ne plătesc salariile, care au trecut prin criză și au supraviețuit. Aș vrea să revenim asupra protestelor. Singurii oameni care au rămas în funcție de peste 30 de ani sunt în funcție. Trebuie să vedem cum se poate modifica. Banii lor se retrag automat din contribuții”, a declarat Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.