Cîțu, confuntare directă cu Orban: A venit și a spus: nu este momentul să facem reformă acum!

Premierul Florin Cîțu și președintele PNL, Ludovic Orban, participă la ședința de alegeri a PNL de la Satu Mare. Cîțu l-a acuzat direct pe Orban că a pus frână intenționat reformelor promise în campania electorală pentru că „nu-i momentul acum”.

„Românii se uită la noi să vadă ne dorim să facem reforme, așa cum am promis. Vrem să reducem risipa banului public? Vrem să reformăm companiile de stat? Vrem să nu mai aruncăm bani în găuri negre? Vrem o reformă reală a pensiilor? Da, vrem toate aceste lucruri! Lucrurile astea le-am tot promis în ultimii ani și le-am tot votat în moțiunile noastre, dar în momentul în care am ajuns la guvernare, cineva a venit și a spus: nu este momentul să facem reformă acum.”, a spus Florin Cîțu.

Cîțu acuză că în partidul pentru a cărui șefia candidează se întâmplă atacuri în stil PSD. Cîțu spune că nu e nicio problemă că primarii PNL au mers la guvern la discuții și spune că vrea să împartă banii echitabil.

„Ăsta e mesajul pentru români. Noi suntem în politică pentru a face mai bună viața cetățenilor. Așa ne vor da încă un mandat. Sunt criticat că ne vizitează primarii noștri la guvern. Care e problema? Să vină! Să vină și primari PSD. Nu am nimic de ascuns. Vom da finanțări pentru români, transparent. Primarii liberali au fost lăsați de izbeliște și nu au finanțări. Sunt foarte multe probleme acolo. Această campanie e despre competiție și nu e nimic mai liberal decât competiția. Și românii pot să vadă cum se comportă două echipe. Și pot să vadă lucruri neplăcute. Se întâmpă atacuri în stil PSD”, a declarat Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *