Cîțu dă asigurări că România e guvernată bine și se consolează cu gândul că nu doar noi avem PNRR-ul amânat pentru septembrie

Premierul Florin Cîţu a transmis, joi seară, un mesaj de stabilitate pieţelor financiare, partenerilor externi şi investitorilor. ”România este guvernată bine, planul de reformă continuă”, a transmis Florin Cîţu. Acesta a anunţat ă PNRR o să fie aprobat, împreună cu al altor 12 ţări, în septembrie.

”Vreau să dau mesaj pieţelor financiare şi partenerilor externi că România este guvernată bine, planul de reformă continuă (…) PNRR o să fie aprobat, împreună cu al altor 12 ţări, deci nu suntem singurii, în septembrie. O să ne asigurăm că o să fie un PNRR aprobat bun, în care să putem să luăm toţi cei 29, 2 miliarde”, a declarat, joi seară, la Craiova, Florin Cîţu.

Acesta a precizat că în următoarele 45 de zile va îndeplini funcţia de ministru al Finanţelor şi va transmite partenerilor externi că România continuă reformele care au dus la cea mai mare creştere economică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *