Cîţu, despre zvonurile că Vlad Voiculescu nu-l mai vrea în funcție pe coordonatorul Campaniei de vaccinare anti-COVID: “Ministrul Sănătăţii nu are nicio atribuţie dacă pleacă sau nu Valeriu Gheorghiţă”

Premierul Florin Cîţu a afirmat, marți seara, la  Europa  FM,  că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu are nicio atribuţie în a decide dacă pleacă sau nu coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare Valeriu Gheorghiţă pentru că CNCAV este în subordinea premierului.

„Nu am auzit de aşa ceva şi ştiţi foarte bine că, în primul rând, CNCAV este în subordinea premierului, deci la mine nu a ajuns aşa ceva. Eu am văzut discuţii, discuţii foarte importante, de unde au ieşit comunicate şi soluţii. Acum, că oamenii discută şi mai au şi opinii diferite, până la urmă e normal să ai opinii diferite când încerci să faci un lucru bun. Eu am spus întotdeauna, dezbaterea este ceea ce am încurajat, dar nu are nicio atribuţie domnul ministru al Sănătăţii dacă pleacă sau nu domnul Gheorghiţă. Deci, lucrurile sunt separate clar, nu are nicio legătură aici”, a declarat  Cîţu, ca  răspuns  la  întrebarea  legată de zvonurile apărute  în spațiul public, potrivit cărora Vlad Voiculescu nu mai vrea ca Valeriu Gheorghiţă să fie coordonatorul campaniei naţionale de vaccimare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *