Cîțu îl desființează pe Teodorovici: Ei știu cel mai bine că merg direct la pușcărie

Senatorul PNL Florin Cîțu aduce acuzații extrem de grave ministrului de Finanțe, Eugen Tedorovici, și cere urgent comisie parlamentară de anchetă a execuției bugetare pentru 2018. Potrivit acestuia, Comisia Europeană confirmă că execuția bugetară pentru 2018 a fost „măsluită” și avertizează că toți cei vinovați vor plăti.

„I-AM PRINS!

Comisia Europeana CONFIRMA- executia bugetara pentru 2018 MASLUITA!

In momentul in care Valcov si Теодорович au anuntat deficitul bugetar cu o luna inainte am spus ca executia pentru 2018 o sa fie falsificata.

V-am spus atunci ca am fost sunat din MFP si mi s-a spus ca urmeaza sa masluiasca datele.

Imediat am cerut COMISIE DE ANCHETA PARLAMENTARA pentru executia bugetara pe anul 2018. PSD+ALDE nici nu au vrut sa auda.

Ei stiu cel mai bine ca merg direct la puscarie. Exact ca in Grecia .

CE vine cu prima DOVADA ca datele au fost „aranjate” in asa fel incat deficitul, atat ESA cat si CASH, sa nu depaseasca 3%.

Avand in vedere aceste informatii noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARA DE ANCHETA a executiei bugetare pentru 2018. Asa cum au facut comisie de ancheta pentru alegerile pe care le-au organizat si le-au pierdut asa pot sa faca si pentru executia bugetara daca nu au nimic de ascuns.

Теодорович, aceste informatii raman. Stii foarte bine ca in Grecia cei care au masluit datele oficiale sunt in puscarie.

Acelasi lucru trebuie sa-l stie si angajatii din MFP care au ajutat la masluirea executiei bugetare. TOTI sunt VINOVATI si vor plati.”, scrie Cîțu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *