Cîțu, interzis în Vama Veche: Să se reorienteze!

Primarul PSD din Limanu (comuna de care tine Vama Veche), Daniel Gheorghe Georgescu, a anuntat joi ca premierul Florin Citu nu este binevenit in Vama Veche. El sustine ca a primit prea putini bani de la Consiliul Judetean.

”Cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Câțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman. Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel și ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localitati, premiate de managerii PNL Constanța cu alocări financiare record!”, a scris primarul în comunicatul citat.

Replica acestuia vine după ce premierul Cîțu a spus că își dorește să petreacă o noapte în Vama Veche după relaxarea totală a măsurilor restrictive.

Primarul PSD susține că localitatea a primit de la Consiliul Județean doar 25.000 de lei pentru proiectele locale, o sumă echivalentă cu două salarii lunare ale președintelui de CJ și denunță o ”răzbunare politică” a liberalilor.

”Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni 25.000 lei! Este suma derizorie alocata comunei Limanu de catre Consiliul Judetean Constanta! Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), peste 7.000 de locuitori si implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat ca doua salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente! Este aceasta o Romanie normala? Este asta o dovada de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum!”, a scris primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *