Cîțu, la o conferință cu prefecții în urma inundațiilor, e categoric deși nu îl ascultă nimeni: Toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea

Premierul Florin Cîţu a afirmat, sâmbătă, într-o videoconferinţă cu prefecţii organizată în contextul inundaţiilor din ultimele ore, că doreşte o evaluare a situaţiei, îndemnând ca toată lumea să fie precaută. „Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea”, a subliniat Cîţu.

În urma cu două săptămâni, Cîțua cerut tuturor angajaților din instituțiile implicate în PNRR să nu-și ia concediu până la finalizarea documentelor, dar doar câteva zile mai tărziu, directorul din ministerul Fondurilor Europene, persoana care ar trebui să coordoneze întregul program, și-a luat concediu, cu aprobarea ministrului Ghinea, fără să țină cont de solicitarea premierului.

„Aş vrea să facem o evaluare a zilei de ieri, am avut momente mai dificile, în câteva judeţe, Bacău şi mai ales la Vrancea. Situaţia de la Vrancea încă este în derulare, avem acei 12 muncitori care au rămas izolaţi şi acolo situaţia este în curs de rezolvare”, a declarat Florin Cîţu.

El a arătat că vrea să facă o evaluarea a zilei de vineri, în urma fenomenelor meteo.

„Este o situaţie dificilă, toată lumea trebuie să fie pregătită, nu ştim exact ce se va întâmpla în perioada următoare, dar aş vrea să fim precauţi. Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea”, a precizat Cîţu.

La videoconferinţă participă şi minsitrul de Interne, Lucian Bode, cel al Mediului, Tanczos Barna, şi şeful DSU, Raed Arafat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *