Cîțu și Bode dorm liniștiți, legile au fost distruse de PSD, statul încetează să existe: Interlopul Gemaru, șef de clan, sărbătorit cu săbii, bâte și topoare – VIDEO

Interlopul Petre Gemaru este liderul unui clan din Capitală și a stat, până acum, aproape 20 de ani la închisoare. El a fost cununat de Nuțu Cămătaru când se afla la pușcărie. Imaginile de la ultima petrecere a lui Petre Gemaru au fost postate chiar de Sindicatul Europol.

„Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească. Furci, topoare, săbii, cazmale și bâte de baseball, sunt ingredientele ultimei petreceri date de „jmecherii” din București. Este vorba despre Petre Gemaru, încă un lider de interlopi. Din păcate, dacă ne veți întreba ce poate face poliția, vă spunem doar că ultima modificare a Codului penal a ușurat activitatea interlopilor care pot circula acum nestingheriți cu arme albe, de toate felurile în portbagaje și autoturismele de lux pe care le conduc, pentru că legiuitorul s-a gândit că sunt periculoase doar la adunări publice, manifestări cultural sportive, locuri de agrement/distracție sau mijloace de transport în comun. Mai mult, pedeapsa a fost înjumătățită de la 2 ani la 1 an”, au scris sindicaliștii de la Europol pe contul lor de Facebook.

Ei explică și care au fost modificările făcute pe vremea lui Liviu Dragnea.

Vechea reglementare suna așa:

„Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă, următoarele fapte:

1. portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, precum şi folosirea în asemenea locuri sau împrejurări a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate, a obiectelor confecţionate pe bază de amestecuri pirotehnice ori a dispozitivelor pentru şocuri electrice;”

Noua reglementare sună așa:

„Se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural sportive, în locuri special amenajate și autorizate pentru distracție ori agrement sau în mijloace de transport în comun: cuțitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, înțepare sau lovire, arme neletale care nu sunt supuse autorizării ori dispozitive pentru șocuri electrice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant”.

Gemaru are la activ un omor și mai multe tâlhării

Conform Administraţiei Naţională a Penitenciarelor, din palmaresul infracţional al acestuia fac parte un omor şi mai multe tâlhării comise cu violență.

Petre Gemaru a ieşi în evidenţă atunci când, pe secţia în care era încarcerat, a venit Nuţu Cămătaru. Bărbatul a insistat ca Nuţu să fie cazat la el în celulă, unde era şef de cameră. Mai mult, acesta i-a dat lui Nuţu patul său, semn de mare respect într-un penitenciar. În schimb, Nuţu l-a cununat pe Gemaru, în închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *