Cîțu spune că susține turismul românesc și își va face concendiul în țară: „Voi ajunge și în Vamă”

Premierul Florin Cîţu a declarat că îşi va petrece concediul în România, deoarece susţine turismul românesc şi a adăugat că va ajunge şi la Vama Veche, aşa cum a promis, dar atunci când timpul îi va permite.

Întrebat dacă îşi va petrece concediul în ţară sau în străinătate, Florin Cîţu a declarat că susţine turismul românesc.
”În România, susţinem turismul românesc”, a declarat Cîţu, la Digi24, marţi seara.
Întrebat, de asemenea, despre preţurile ridicate de pe litoralul românesc, Cîţu a explicat că antreprenorii au avut de suferit din cauza pandemiei.
Premierul a adăugat că va merge la Vama Veche, aşa cum a primis.
”Dacă vorbim cu oamenii care sunt antreprenori în această industrie care a fost foarte mult afectată aş spune că preţurile nu sunt mari. Trebuie să susţinem turismul românesc şi cred că avem mai multă nevoie de investiţii în turism. Ştiţi cum vor scădea preţurile, dacă vrem cu adevărat? Prin investiţii şi competiţie. Atragem investitori, investim mai mult, avem competiţie şi preţurile vor scădea. Şi da, voi ajunge şi în Vamă, la un moment dat, când îmi permite timpul”, a declarat Florin Cîţu.
Încă de la începutul lunii mai premierul Florin Cîţu a afirmat că va merge în această vară în Vama Veche, după ce nişte tineri l-au invitat, cerându-i totodată să elimine restricţiile de noapte care erau atunci în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *