Cîțu susține că PNL s-a îndepărtat de electoratul din mediul urban și s-a dus către rural, lucru pe care el îl dezaprobă

Premierul Florin Cîţu susţine că nu îşi doreşte ca PNL să fie un ”mic PSD”, el reclamând că în ultimii ani partidul s-a îndepărtat de electoratul din mediul urban, cu spirit antreprenorial şi gândire liberală.

”Uitaţi-vă la Partidul Naţional Liberal, în ultimii ani de zile, cum s-a mutat de la un electorat antreprenorial, un electorat care era în oraşele mari, din ce în ce mai mult către zona rurală. Scopul meu este acela de a readuce pe acei oameni lângă Partidul Naţional Liberal, antreprenorii, oameni, de fapt liberalii, pe lângă cei din rural, care au fost întotdeauna şi au gândit şi au simţit liberal, oameni care au simţit că în ultima perioadă mesajele populiste, care se apropiau mai mult de PSD i-au îndepărtat. Pe acei oameni eu îi vreau înapoi, să ştiţi că eu nu vreau un mic PSD, Partidul Naţional Liberal nu este un mic PSD. Noi vrem să fim Partidul Naţional Liberal, cel mai mare partid politic din România”, a afirmat Florin Cîţu, joi seară, într-o emisiune la Digi 24.

ADVERTISING

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *