Cîțu vorbește ca și cum USR ar fi fost deja dat afară de la guvernare: Această coaliție de guvernare, condusă de PNL, cu un premier liberal, cu o politică liberală

Premierul Florin Cîțu a insistat, în declarația dată sâmbătă, pe tema deciziei S&P privind România, pe faptul că actuala coaliție de guvernare este condusă de PNL, are premier liberal și un program de guvernare liberal, transmite Hotnews.

Intervenția vine pe fondul unui conflict în coaliție, după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, Alianța USR-PLUS spunând că premierul nu mai are susținerea ei.

– Această coaliție de guvernare, condusă de Partidul Național Liberal, din care fac parte USR-PLUS şi UDMR, cu un premier liberal, cu o politică liberală, a reușit, în această perioadă dificilă, ce nu au putut să facă guvernele anterioare în perioade de creștere economică.

– Coaliţia de guvernare condusă de PNL, cu un premier liberal, a câștigat clar și fără dubiu încrederea instituțiilor internaționale și a investitorilor străini.

– Anul trecut, ca ministru de finanțe într-un guvern liberal, am vorbit despre încredere și am cerut să aveți încredere în mine, că voi lua măsurile cele mai bune pentru revenirea rapidă a economiei.

– Ca premier al acestui guvern susținut de o coaliție care este condusă de PNL, din care fac parte și USR-PLUS şi UDMR, am promis că voi lua decizii care vor duce la schimbarea perspectivei de țară.

– Programul nostru de guvernare liberal este unul care asigură stabilitatea economică a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.