Clanul Becali se întregește! Victor Becali părăsește DEFINITIV pușcăria!

Bucurie mare în familia lui Gigi Becali! Vărul acestuia, Victor Becali se întoarce în această seară acasă după aproape 9 luni de pușcărie în dosarul Transferurilor. Tribunalul Ilfov a respins apelul DNA prin care se solicita rămânerea în arest a acestuia, eliberat inițial de Judecătoria Sectorului 4 luna trecută.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au admis cererea lui Victor Becali de liberare condiţionată, acesta fiind încarcerat în Penitenciarul Jilava, în dosarul Transferurilor.

În dosarul mitei pentru dosarul Transferurilor, în care mai mulţi oameni din fotbal, printre care şi fraţii Ioan şi Victor Becali, au fost acuzaţi că au dat bani judecătoarei Geanina Terceanu pentru soluţia de achitare dispusă în primă instanţă în cauza privind transferurile din fotbal, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat pe Ioan Becali la trei ani de închisoare, iar în cazul fratelui său, Victor Becali, au decis să fie condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare. Astfel, cei doi au revenit în puşcărie, Ioan Becali fiind încarcerat în Penitenciarul Slobozia, iar Victor Becali la Penitenciarul Rahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.