Cluj: Fostul preşedinte al CJ, Horea Uioreanu – condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, de Curtea de Apel

Condamnare pentru fostul președinte al Comsiliului Județean Cluj. Articol preluat de pe site-ul www.agerpres.ro

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a fost condamnat, miercuri, definitiv, printr-o decizie a Curţii de Apel (CA) Cluj, la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi tentativă la spălare de bani.

“A fost schimbată încadrarea unei fapte, din complicitate la spălare de bani în tentativă de spălare de bani. Tribunalul Cluj îl condamnase la 6 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la spălare de bani, iar Curtea de Apel l-a condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare şi interzicerea unor drepturi”, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Pe 12 mai 2016, Horea Uioreanu a fost condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare cu executare, printr-o decizie a Tribunalului Cluj.

De asemenea, omul de afaceri Ioan Bene, care i-ar fi dat mita lui Uioreanu, a fost condamnat la trei ani şi zece luni de închisoare cu executare. Decizia Tribunalului Cluj a fost atacată la Curtea de Apel.

Continuarea articolului la adresa www.agerpres.ro/justitie/2018/01/31/cluj-fostul-presedinte-al-cj-horea-uioreanu-condamnat-la-6-ani-si-4-luni-de-inchisoare-cu-executare-de-curtea-de-apel–46611

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *