CNSAS, ultimul instrument al PSD în lupta cu Procurorul General

Istoria pare să își bată joc de noi! PNȚCD a ajuns să susțină lista PSD de candidați la Parlamentul European, iar CNSAS să fie condus de un fost PRM-ist loial lui Dragnea.

Cum naiba e posibil ca o instituție care ar fi trebuit să fie în afara jocului politic să ajungă să fie folosite d epenali pentru a scăpa de Procurorul general? Cum am ajuns ca un partid istoric ai cărui conducători au murit în închisorile comuniste să fie folosit de Dragnea pentru a se legitima ca partid serios?

Răspunsul la toate acetse întrebări și la multe altele e foaret simplu: banii și puterea!

Că ne place su nu, Dragnea ajuns să controleze visteria țării și deține toate pârghiile de putere în stat. A ajuns aici nu pentru că PSD a câștigat alegerile ci pentru că cei care ar fi trebuit să i se opună au fost dezinteresați, cumpărați,au aceleași interese să scape de dosare, sau și-au făcut un calcul politic cinic prin care singura lor șansă de supraviețuire politică e să se legitmeze ca adversari ai PSD.

Așa a ajuns Dragnea să pună șef la CNSAS un fost ĂRM-ist, Constatin Buchet, care se dovedește foarte util PSD în momente cheie. A dat aviz de capul lui pentru candidatul PSD la șefia DNA, Adina Florea, fără nicio verificare, peste noapte, doar ca să existe documentul la dosar. Acum, sare la gâtul lui Augustin Lazăr pentru o prostie inventată de PSD. Dar postul așa se păstrează, executând ordinele primite de la Dragnea/PSD.

E un exemplu care ne arată că, dacă mai era nevoie, cât de adânc s-au putut infiltra PSD-iștii în toate instituțiile statului, iar asta e partea vizibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *