Coaliția pentru familie a luat măsuri după eșecul referendumului: și-a dizolvat Comitetul de inițiativă cetățenească

 

„Începând cu data de astăzi, Comitetul de inițiativă cetățenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituției României este dizolvat, prin efectul legii. Mulțumim tuturor susținătorilor demersului inițiat de comitetul nostru, mulțumim tuturor cetățenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm și pe această cale adânca noastră recunoștință pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit și afirmat voința a milioane de români. Dumnezeu să ocrotească România!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Coaliției pentru Familie.

Demersul acestei organizații a stat la baza referendumului din acest weekend, însă nu s-a reușit strângerea numărului necesar de voturi pentru a fi validat.

Reprezentanții Coaliției pentru Familie au dat vina, pentru eșecul de la referendum, pe Guvern pentru că a dat dovadă de „incapacitate” în a informa românii cu privire la legea ce urma a fi modificată sau cu privire la întrebarea de pe buletinele de vot.

 

„Să ne amintim că au existat canale media, partide, vocea societății care ne pregăteau zi de zi, ceas de ceas pentru fraudă. Era singurul mesaj pe care-l spuneau: fraudă, fraudă! A fost un referendum extrem de calm cu iregularități care s-au întâmplat în special împotriva susținătorilor referendumului, dar care a dovedit că nu există urmă de fraudă. Nu vom mai relua aici subiectul incapacității Guvernului și a administrației României de a informa publicul românesc cu datele legale strict necesare, cu informația necesară despre legea despre care vorbim de revizuire constituțională, despre întrebarea care este scrisă în buletinul de vot”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă organizate pe Facebook, președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *