Coaliția PSD-ALDE și-a scos trompetele la înaintare: Reprezentanta Comisiei Europene în România, făcută praf de omul lui Tăriceanu

Senatorul ALDE Daniel Zamfir sare la gâtul șefei Reprezentanţei CE la Bucureşti, Angela Cristea, care a declarat recent că Bruxelles-ul are mai multe „instrumente” la dispoziţie, precum „procedura de infringement, opţiunea nucleară” pentru sancţionarea unor eventuale încălcări ale statului de drept. Zamfir o acuză pe Cristea că ar minți, lăsând să se înțeleagă că Ordonanța lui Tudorel este una bună.

„RUSINE, ANGELA CRISTEA!
Sa va fie rusine doamnă, pentru ca stiti adevarul și loviți în țara dvs! E adevarat ca nu sunteti singura. E halucinant pentru mine , sincer, sa vad ca nu vi s-a mișcat un mușchi pe față când spuneati atatea neadevăruri despre țara dumneavoastra! Nu va intreb unde erați când Monica Macovei, prietena dumneavoastra, a modificat fara nicio dezbatere publică Legile justiției, sau când alta prietena a dumneavoastra, Raluca Prună, a modificat zeci de articole din Codul Penal prin Ordonanță de Urgență, asa peste noapte, și nici de ce nu sunteti in stare sa indicati, în mod concret, cu ce afectează OUG 7/2019 independența justiției si Statul de Drept. V-as întreba doar, de ce faceti asta?, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *