Codrin Ștefănescu, huiduit și la Brașov, după porția de luni, de la Sibiu (video)

PSD –iștii Codrin Ștefănescu și Marius Dunca, fost ministru al Sportului, au fost huiduiți, marți, la Brașov, înaintea unei conferințe de presă organizată de PSD Brașov, pecizează mediafax.ro.

Câțiva protestatari i-au huiduit pe Codrin Ștefănescu și Marius Dunca, fost ministru al Sportului, acum președinte al PSD Brașov. Aceștia au scandat „Rușine să vă fie” și ”Hoții”, în momentul în momentul în care c Ștefănescu și Dunca au ajuns la hotelul în care urma să aibă loc loc o conferință de presă organizată de PSD Brașov.

Ca niște băieți de treabă, care nu se tem, Ștefănescu și Dunca s-au oprit să discute cu protestatarii, însă oamenii au continuat să huiduie și să scandeze. Unul dintre ei a spus „Partidul dumneavoastră nu a respectat electoratul”.

Apoi, un protestatar l-a întrebat pe Codrin Ştefănescu de ce pleacă oamenii din ţară dacă România este în creştere, iar social-democratul i-a răspuns „pentru că avem democraţie”, moment în care un alt protestatar a strigat „pleacă de lehamite, nu de bine”.

Deputatul PSD Roxana Mânzatu le-a dat oamenilor exemplul medicilor, care ar pleca din ţară mult mai puţini, însă un protestatar i-a strigat „vreţi să scăpaţi corupţii, asta faceţi de 2 ani”.

Delegaţia PSD a decis, în acel moment, să intre în hotel.

Înaintea conferinţei de presă, şi alte persoane au fost huiduite de câţiva protestatari. Oamenii îi întrebau pe cei care intrau în hotel dacă merg la PSD, iar dacă cineva răspundea afirmativ, protestatarii huiduiau.

Fenomenul s-a repetat și luni, la Sibiu, unde Codrin Ștefănescu, Eugen Nicolicea și ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiți de protestatari, care i-au întâmpinat cu lozinci gen „PSD ciuma roșie”, „Afară cu PSD din țară” sau „Rușine, rușine”.

https://www.facebook.com/adrianciocalau/videos/10157030761412973/?t=34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *