Codrin Ștefănescu îl atacă pe Tudorel Toader pentru nesupunere: “Regret că domnul Nicolicea nu este ministrul Justiţiei”

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, l-a atacat, luni seara, la Antena 3, în termeni duri, pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, căruia i-a reproșat, indirect, că dă dovadă de nesupunere față de directivele trasate de șeful PSD, Liviu Dragnea, și tergiversează OUG privind amnistia și grațierea. Mai mult, Ștefănescu a vehiculat și numele unui posibil înlocuitor al lui Tudorel Toader.

„De la momentul venirii domnului Tudorel Toader în funcţia de ministru, eu am avut dubii. Un om care a fost de acord cu legile Big Brother la un moment dat în viaţă nu se poate schimba. (…) Regret că domnul Nicolicea nu este ministrul Justiţiei „, a spus Ștefănescu.

„Aștept o ordonanță privind amnistia și grațierea. Amintesc că în dosarul Telepatia mai sunt încă nouă oameni în pușcărie. În ultimul an de zile a fost distrus extrem de mult capitalul românesc. Au fost băgați la pușcărie jurnaliști, medici, abuzuri de neînchipuit. De aceea am luat niște decizii, Liviu Dragnea a vorbit foarte clar. Sistemul merge cu noi la rupere de oase, vom merge și noi la rupere de oase. Vom face plângere penală pentru înaltă trădare. Iohannis joacă împotriva României și contra țării, pentru un sistem foarte toxic”, a declarat secretarul general al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *