Codrin Ștefănescu, nervos, după ce PSD a fost exclus de la ceremonia din Iași:  PSD cu ALDE vor spulbera dușmanii României!

Vizibil nervos din pricina faptului că niciun consilier județean PSD nu a fost invitat, marți, la Iași, la ceremonia declarării Municipiului Iaşi „Capitală Istorică a României”, Codrin Ștefănescu  a lovit în stânga și în dreapta. Pe președintele Klaus Iohannis l-a acuzat că a participat la eveniment doar pentru că este în campanie, iar primarului Iașiului, Mihai Chirică, i-a scos ochii că a candidat pe listele PSD. Însă, culmea tupeului, au fost afirmațiile făcute la adresa pronunței și accentului președintelui Iohannis, când PSD o are în ogradă pe Viorica Dăncilă, cea care nu știe limba română și nicio boabă de engleză.

”A fost o chermeză organizată de Chirică și a fost Iohannis să își facă și campanie. Mâine este Unirea Mică. A fost Chirică și cei de la PNL, cărora le-a sp us că o să fie bine. Domnul Chirica uită că a candidat pe listele PSD. Era foarte zâmbitor cu el.

Nu știu cine îi face punctajul lui Klaus Werner, dar e foarte antipatic. A pronunțat greșit, a pus accentele greșit. El blochează România, folosind funcția de președinte. Ne critică țara în exterior. Noi trebuie să ținem toate lucrurile în frâu și să guvernăm și țara. Pe partea dreapta sunt niște securistoizi, și partidul lui Cioloș, și USR, după modul în care a fost creat partidul Monicăi Macovei. PSD cu ALDE vor spulbera dușmanii României.”, a spus Ștefănescu la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *