Codrin Ștefănescu: Nu pierdem majoritatea. Așteptăm să primim 8-10 parlamentari din alte partide

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat vineri că social democrații nu își fac griji că vor pierde majoritatea și că la CEx nu se va discuta despre demisiile din partid pentru că erau mișcări așteptate. În plus, el a mai spus că, în curând, se așteaptă ca 8-10 parlamentari din alte partide să vină la PSD.

„Ne aşteptam la numele astea care s-au vehiculat, plecările, eram pregătiţi. Puţinele plecări din PSD erau luate în calcul de către noi. Am ştiut de la început, toţi colegii, că, după încercarea de puci eşuată de acum câteva luni de zile, unii dintre colegii care stau cu urechea aplecată mai în exteriorul partidului decât în interior vor primi ‘verde’ pentru a întări partiduleţul de buzunar condus de cel care ne-a trădat cel mai mult şi al cărui nume nici nu vreau să-l rostesc. Asta e calea pe care au ales-o, dacă adversarii noştri îşi închipuie că vom pierde majoritatea după aceste mişcări pe care le-au făcut, toate concentrate, se înşală, pentru că noi deja ne pregătim să primim în rândul nostru între 8 şi 11 parlamentari din alte partide în această perioadă, vorbesc de senatori şi deputaţi”, a afirmat Ştefănescu, potrivit agerpres.ro.

Patru deputaţi ai PSD şi-au anunţat în această săptămână trecerea la partidul Pro România: Mihai Tudose, Georgian Pop, Corina Bogaciu şi Oana Vlăducă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *