Coldea, lovitură fatală pentru procurorii fideli PSD: SRI nu a avut nicio informație privind infracțiuni comise de Kovesi/Operațiunea de aducere a lui Nicolae Popa, un SUCCES!

Fostul prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, a spus după audirea de la Secția de investigare a infracțiunilor din Justiție că nu poate da detalii din anchetă, însă a confirmat că SRI a fost implicat în operațiunea de identificare și localizare și aducere în țară a lui Nicolae Popa.

„SRI a fost implicat în această operațiune de identificare și localizare și aducere în țară a dlui Nicolae Popa. A fost considerată o operațiune de succes. Reflectă cooperarea bună între serviciile de informații și autoritățile de aplicare a legii, cooperare care am constatat în timp că deranjează foarte multe persoane. Am observat că multe persoane fac eforturi disperate ca această cooperare să afecteze capacitățile României de aplicare a legii, respectiv să vulnerabilizeze România, ca țară de frontieră a NATO și UE”, a spus Coldea.

„Personal, în nicio împrejurare nu am luat la cunoștință de vreo activitate care să fie infracțiune și nici la nivelul instituției n-am primit informații cu privire la posibile infracțiuni”, a spus Coldea despre o eventuală mituire a Laurei Codruța Kovesi.

Kovesi este urmărită penal pentru aducerea lui Nicolae Popa în țară. Procurorul de caz Adina Florea este o apropiată a PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *