Comisia Europeană, AVERTISMENT pentru PSD: Nu vom accepta să renunțăm la lupta anticorupție, nu vom accepta un partid care ar anula tot ce s-a obținut în ultimii 10 ani!

Schimbarea legilor Justiției și modificarile scandaloase operate de Coaliția PSD-ALDE în sistemul judiciar din România ne-au adus iarăși în atenția forurilor europene! Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, a criticat din nou PSD, despre care a spus ca in familia politica a socialistilor europeni nu este loc pentru un partid care are de gand sa anuleze unele dintre cele mai mari realizari ale Romaniei din ultimii ani.

„Nu vom accepta sa renuntam la lupta anticoruptie, nu vom accepta sa facem pasi inapoi, nu vom accepta un partid care ar anula tot ce s-a obtinut in ultimii 10 ani. Pentru ca nu vorbim doar de ingrijorari in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei si a statului de drept din Romania, cred ca am fost foarte clar in ultimul raport (MCV) publicat.

Dar ar fi o tragedie daca o tara care a avansat atat de mult in lupta anticoruptie, iar Romania a atins multe obiective, s-ar intoarce acum in cealalta directie. Iar asta este de neacceptat pentru familia mea politica (PES) . In familia mea politica nu va fi loc pentru un partid care ar anula unele dintre cele mai mari realizari ale Romaniei in ultimii 12 ani”, a declarat prim-vicepresedintele CE la intalnirea cu Asociatia Presei Straine din Olanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *