Comunicare deficitară în PSD – premierul nu știe de o posibilă remaniere iar secretarul general adjunct anunță schimbări de miniștri în aprilie

Viorica Dăncilă, premierul celui de-al treilea guvern PSD-ALDE a declarat, joi, că nu are în vedere o remaniere guvernamentală  şi că nici măcar nu s-a gândit la acest lucru.

Referitor la speculațiile potrivit cărora în luna aprilie urmează să se producă schimbări de miniștri, Viorică Dăncilă a afirmat că informaţia privind remanierea este o ştire falsă și că nu există nicio idee de remaniere în privinţa niciunui ministru.

Declarațiile Vioricăi Dăncilă au fost lansate în spațiul public după ce, în cursul săptămânii, în mass-media, au început să se vehiculeze informaţii despre o eventuală remaniere.

Anterior declarației premierului, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat la Antena 3 că sunt posibile remanieri în Cabinetul Dăncilă și chiar a avansat ca orizont de timp luna aprilie.

„Eu trebuie să fac toate eforturile să-i laud pe colegii din Guvern. Este greu să-i lauzi pe cei care nu au avut o conferință de presă. Este foarte greu să scoți în evidență lucruri bune pe care le face Guvernul, când opinia publică este antamată pe dezvăluiri, statul paralel și altele. Da, este posibilă o remaniere”, a precizat Ștefănescu.

Printre miniștri care ar fi pe lista unei posibile remanieri se află Ministrul energiei, Anton Anton, Ministrul transporturilor, Lucian Șova, și Ministrul sănătății, Sorina Pintea

Simptomatic pentru modul în care coaliția PSD-ALDE abordează problema guvernării este și faptul că Guvernul Dăncilă a fost constituit la jumătatea lunii ianuarie, după ce fostul prim ministru, Mihai Tudose și-a dat demisia, context în care a se discuta despre remaniere la o distanță de doar 2 luni indică probleme grave în interiorul respectivei coaliții.

Sursa foto: www.guv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.