Condamnata Elena Udrea sfidează românii: În Costa Rica e cald și bine!

Elena Udrea, fugită de 8 luni din România, timp în care a fost dată în urmărire internațională după ce a fost condamnată la 6 ani de ănchisoare, sfidează toată România și anunță că ar vrea să facă sărbătorile de iarnă în țară. sta în condișiile în care a declarat că are statut provizoriu de refugiat în Costa Rica și, conform legii, un an nu are voie să părăsească zona! Fosta blondă de la Cotroceni a intrat în direct la Antena Stars și a declarat că vrea să viziteze România împreună cu fiica sa Eva Maria, născută săptămâna trecută ântr-o clinică privată din țara sud-americană.

„Eu cred că va ajunge foarte repede că o s-o aduc eu. Şi eu sunt încrezătoare că o să ne întoarcem foarte repede. Mi-aş fi dorit să se nască în România, alături de familie şi de prieteni. Aşa a vrut Dumnezeu şi sigur are un plan pentru care se întâmplă lucrurile acestea.”, a declarat Elena Udrea.

De parcă n-ar fi condamnată defintiv, Elena Udrea spune că nu are de gând să vină în următaorele două luni pentru că în Costa Rica este cald și frumos!

„Sper ca sărbătorile să le facem în România, dacă nu, vom mai sta o perioadă aici, până ne întoarcem toţi, toată familia, în România.” , a mai adăugat cea care ocupă un loc fruntaș pe lista celor cai căutați fugari români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *