Condamnatul Dan Voiculescu care își folosește trustul media pentru a obține influență și protecție

Dacă vă închipuiați că Dan Voiculescu, celebrul patron al Antena 3, ar fi dispărut după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru farudarea statului, vă înșelați. Este mai prezent ca oricând, în spatele scenei, acolo de unde trage sforile și își impune oamenii.

Mai la umbră, că până și el a înțeles că lumina reflectoarelor nu e tocmai bună când ai un trecut extrem de dubios – de la relația cu fosta securitate, la afaceri necurate pe spatele statului – Voiculescu își extinde influența asupra PSD.

Ultima victorie a fost că pe lista pentru euro-parlamentare și-a asigurat trei locuri din primele șase considerate 100% eligibile. Carmen AVram, cândva un jurnalist respectat, astăzi doar un alt om marca Voiculescu, pastorul Chris Terhes, celebru pentru atacurile aberante la adresa DNA și a justiției, și Maria Grapini, analfabeta care a încercat să fure voturile pro-Kovesi în Parlamentul European, sunt cei pe care Voiculescu i-a ales pentru a-l reprezenta în forul legislativ al Uniunii Europene.

Cei trei nu vor reprezenta Romînia, PSD sau pe cei care îi vor vota! Cei trei vor reprezenta doar interesele condamnatului Voiculescu, iar asta arată câtă putere poate deține acest om.

Cum e posibil așa ceva? Prin folosirea trustului media, în special a ANtenei 3, pe post de instrument de șantaj. Transformați în purtătorii de cuvând al lui Dragnea-PSD-ALDE așa zișii ziariști de la Antena 3 sunt doar uneltele pe acer Voiculescu le pune zilnic la muncă pentru a-și atinge scopurile.

Care scopuri? În primul rând răzbunarea, răzbunarea pe cei care l-au băgat în pușcărie, pușcărie în care a stat doar un an și ceva pentru că e bătrân, bolnav și a și scris 10 cărți în câteva luni. Ce mai contează că a jefuit statul de sute de milioane de euro? PSD nu se sinchisește de asemenea amănunte, cum nu se sinchisește nici să recupereze peste 60 de milioane de euro bani care ar fi trebuit recuperați de stat prin decizia instanței.

Pe lângă răzbunare, Voiculescu vrea bani și influență. Banii vin de la PSD, iar influența de la oamenii pe care îi numește prin tot felul de posturi.

Pentru Voiculescu timpul s-a cam scurs, biologic vorbind, dar răul pe care acest personaj sulfuros l-a făcut acestei țări va rămâne și nici justiția divină nu cred că va fi mai blândă ca cea pământeană care l-a condamnat la închisoare. Probabil, în iad nu există liberare condiționată…sper!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *