Condamnatul Dragnea refuză să meargă la consultările demarate de Iohannis pe tema referendumului pe justiție pentru că…nu-i place personajul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu va participa la consultările de la Cotroceni convocate de preşedintele Klaus Iohannis pentru că nu-i place personajul, dar reprezentanţi ai partidului vor merge la discuţii. Dragnea spune că i se par foarte bune temele de referendum anunţate de şeful statului.

”Eu sigur nu merg, dar de la noi de la partid o să meargă. Nu-mi place personajul”, a spus, vineri Liviu Dragnea, citat de news.ro, întrebat dacă participă la consultările de la Cotroceni şi de ce nu o face.

De asemenea, întrebat dacă va fi o delegaţie comună cu ALDE, el a răspuns că va discuta cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Dragnea a spus, de asemenea, că susţine temele de referendum, pe care le consideră ”foarte bune”, darnu are nicio recomandare pentru simpatizanţi.

”Temele le susţin în totalitate, fără niciun fel de probleme. Dacă noi le susţinem, ceilalţi le susţin, e foarte bine. O să aibă o problemă, am înţeles, cu ceilalţi – de la PNL şi USR, care au zis că ei când o să vină la guvernare vin cu nişte ordonanţe să modifice legislaţia pe justiţie. Aici nu prea înţeleg eu”, a mai spus liderul social-democrat.

Dragne a afost condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului pentru dmeiterea președintelui Băsescu din 2012. Anul trecut, Dragnea a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare pentru fraudarea Direcției pentru protecția copilului Teleorman. Pentru a nu fi audiat de instanță și a mai amâna finalizrea recursului Dragnea s-a îmbolnăvit brusc și s-a internat în spital. Ultimul teremn în dosar ar putea avea loc pe 15 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *